Ontstoppen van uw afvoer of riolering vanaf 65,50 zonder voorrijkosten. 

Een verstopte afvoer of een niet goed werkende riolering. Dat zorgt voor vervelende situaties. Meestal zit er ook nog een luchtje aan. All-Round Service heeft meer dan 25 jaar ervaring met verhelpen van verstoppingen. Heeft u last van een verstopping? Bel 088 210 1200. Dan heeft u snel weer frisse lucht.

Oorzaken van een verstopte afvoer of leiding

Een verstopping ontstaat door ophoping van vuil in de afvoerleiding. De meest voorkomende oorzaken zijn doorgespoelde etensresten, maandverband, of moeilijk oplosbare substanties zoals frituurvet en zeep. Wij ontstoppen leidingen en apparaten. Denk aan:
 Het riool
De keuken- of badkamerafvoer
Vaatwassers en wasmachines
De hemelwaterafvoer

Wat kunnen we voor u doen?

Werkwijze van All-Round Service

Bij een ontstoppingsklus zijn de medewerkers van All-Round Service uitgerust met speciale middelen. De hardnekkigste verstopping lossen we snel voor u op. Is de riolering verstopt? Dan is een camera-inspectie raadzaam. Hiervoor gebruiken we een op afstand bestuurbare camera. Naast verstoppingen komen mogelijke andere beschadigingen aan het licht. Denk bijvoorbeeld aan scheuren, obstakels of verzakkingen. U kunt met de monteur meekijken. Hij beantwoordt uw vragen en legt u zijn bevindingen uit. Op basis daarvan krijgt u een vrijblijvende offerte voor de ontstopping. Aan een camera-inspectie gaat altijd een reiniging vooraf.


Heeft u last van een verstopte leiding?

Bel direct

Een onaangename geur in uw woning

Stankoverlast. U kunt er maanden last van hebben zonder dat u kunt lokaliseren waar het nu precies vandaan komt. Wellicht heeft u er op bepaalde momenten van de dag of week meer last van. Een riolering of afvoer kan bijvoorbeeld door verzakking gaan stinken. Voor het oplossen van stankoverlast gebruiken wij een rookmachine. Deze rook is niet schadelijk voor het rioleringsstelsel. De ongevaarlijke, neutrale rook maakt ook lekkages in de afvoer zichtbaar. Heeft u vragen?

Stel ze aan ons

Advies als u zelf aan de slag gaat bij een ontstopping

Wilt u zelf een verstopte afvoer ontstoppen? Ga altijd voorzichtig te werk met ontstoppingsmiddelen. Ze zijn gevaarlijk en schadelijk voor het milieu en kunnen brandwonden bij u veroorzaken. Verkeerd gebruik kan het probleem zelfs verergeren en schade aanrichten in de leidingen. Houd u aan de voorschriften op de verpakking. Gebruik nooit meerdere producten in combinatie. Wij adviseren om deze middelen alleen te gebruiken ter voorkoming van verstoppingen, of als de afvoer niet meer helemaal goed doorloopt.

Stel ze aan ons

All-Round Service

KvK: 34155124

Btw-nr.:  NL146763300BO1
ABN-AMRO: NL24ABNA 0597 6806 63


Telefoon 
 088 210 1200

E-mail 
  info@all-roundservice.nl

  • 24/7 bereikbaar

  • Geen voorrijkosten

Volg ons op         

Snelle service bij loodgieterswerkzaamheden en onderhoud van cv-ketels.